Velkommen til Strandegård og Feddet

Internationale priser til Feddet Strand Resort

Feddet Strand Resort – En af Europas bedste campingpladser.

I midten af januar var CEO Feddet Strand Resort, Kasper Kristensen, Marketingchef Henrik Taaning, og ejer Ivan Reedtz-Thott inviteret til ADAC galla i Stuttgart.

Her blev Feddet Strand Resort kåret til at være en af de allerbedste campingpladser i Europa af flere anerkendte organisationer.

Feddet Strand Resort blev igen tildelt den prestigefyldte pris SUPERPLATZ af ADAC, hvilket er den højeste udmærkelse, en campingplads kan modtage i Europa.

Desuden har Feddet Strand Resort også modtaget hæder fra ANWB, Royal Dutch Touring Club, som har kåret campingpladsen som ERKENDE TOP CAMPING, den højeste udmærkelse i Holland.

Derudover er Feddet Strand Resort også blevet kåret som Danmarks bedste campingplads for 3. gang i træk af ADAC og PiNCAMP’s brugere.

Sidst men ikke mindst blev Feddet Strand Resort udnævnt af den engelske avis “The Telegraph” som en af de 20 bedste “value for money” sommerferiedestinationer i Europa.

På Feddet Strand Resort er vi meget stolte over at have modtaget så mange anerkendelser fra forskellige organisationer. Det bekræfter, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til vores gæster. Vi glæder os til at byde endnu flere glade gæster velkommen i den kommende sæson.

 

ADAC = Allgemeiner Deutscher Automobil-Club

** ANWB = Royal Dutch Touring Club

*** PiNCAMP er en booking app til campingpladser i Europa.

Andre nyheder