Nyheder fra Strandegård og Feddet

Nyheder fra Strandegård, DK 4640 Faxe

Feddet Strand Camping og Feriepark blandt Europas bedste

Feddet Strand Camping og Feriepark blandt Europas bedste

Feddet Strand Camping og Feriepark har modtaget Superplatz fra den tyske camping bibel, ADAC Camping Guide. Det er den højeste udmærkelse, som en campingplads kan opnå i den anerkendte guide. 

Feddet, 13. januar 2017 – Feddet Strand Camping og Feriepark er blandt de bedste campingpladser i Europa. Den tyske campingguide ADAC Gamping Guide – der er campingbranchens svar på den gastronomiske Michelin Guide – har netop offentliggjort, at Feddet Strand Camping og Feriepark for fjerde år i træk modtager betegnelsen Superplatz. Anerkendelsen er i en særklasse, da kun fire campingpladser i Danmark har fået certificeringen.

- Vi er utrolig stolte over, at blive udnævnt til Superplatz fra ADAC Camping Guide. Det betyder, at vi er blandt de bedste campingdestinationer i Europa. Helt grundlæggende handler vores filosofi om at yde et godt værtskab. Feddet Strand Camping og Feriepark skal være indbydende og i top stand, folk skal føle sig velkommen og vi skal have aktiviteter til det traditionelle campingpublikum som holder ferie i campingvogn eller telt og dem som vil bo i en af vores luksuriøse campinghytter. Det er meget simpelt, men det kræver naturligvis sans for detaljen, siger Kasper Kristensten, lejrchef, og Ivan Reedtz-Thott, ejer af Feddet Strand Camping og Feriepark, samstemmigt.

Kriterierne for at modtage udmærkelsen Superplatz omhandler:

    •    De generelle forhold på campingpladsen

    •    Bade- og toiletfaciliteter

    •    De specifikke pladsenheder, herunder pladsens størrelse

    •    Mulighederne for at købe ind og gå på cafe

    •    Aktivitetstilbud i flere aldersklasser

    •    Bademulighederne

Det er kendetegnende for Feddet Strand Camping og Feriepark at have en konstant høj standard, som man kender fra verdens bedste hoteller. Endvidere tilbyder Feddet Strand Camping og Feriepark en lang række aktiviteter, der gør campingoplevelsen anderledes. Besøgende kan eksempelvis dyrke yoga i den luksuriøse indendørs pool eller slappe af i det opvarmede udendørsbassin, tage på udflugt på elektriske motorcykler, plukke økologiske bær, udfordre familien på junglebanen eller i adventuregolf. Endvidere arrangeres der rideture i de enestående og naturskønne omgivelser. Derudover kan der lejes havkajakker, som kan benyttes i Faxe Bugt. 

 

Stacks Image pp56_n1508853_n9

Strandegård er igennem HedeDanmark blevet PEFC certificeret. PEFC certificering dokumentere at vi tager ansvar for klima og miljø i vores skovarbejde. PEFC certifikatnr: 90530 - 2010 - AE-FIN-FINAS.


Stacks Image pp56_n1508853_n15

2016
Grønne smilyer fra arbejdstilsynet til Strandegård Landbrug, Strandegård Skovbrug og Feddet Camping.


Stacks Image pp56_n1508853_n25

Bedriften har modtaget Økologisk Areal tilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk.


Stacks Image pp56_n1508853_n30

Strandegård har været dyrket økologisk siden 1999

Stacks Image pp56_n1508853_n22

Strandegårds produktion af okse- og lammekød er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.


Strandegård, St. Elmuevej 2, 4640 Faxe

STRANDEGÅRD, ST. ELMUEVEJ 2, FAXE, 4640, DANMARK+45 5672 5003 POST@STRANDEGAARD.DK

Strandegård har CVR: 59371215 og Økologi autorisation nr: 742122 og PEFC certifikatnr: 90530 - 2010 - AE-FIN-FINAS